Airush Union 2018

Op voorraad

1,099.001,729.00

Filter wissen

Bar

Aantal

Airush Union 2018 (3e generatie)

De Airush Union 2018, de 3e generatie Aurush alweer, is een stille, maar geweldig goede motor. Bij de topkites van dit moment denken kitesurfers vaak aan het standaardrijtje merken zoals North, Slingshot, Cabrinha etc. Maar, wist je bijvoorbeeld van de Airush Union 2018 één van de sterkste kites op de markt is nu? Mensen denken bij onverwoestbare kites (en terecht ook) vaak aan Slingshot kites. Maar, de Airush Union 2018 is zelf ook onverwoestbaar. Dit komt door de Dynama Load Frame van de Airush Union 2018. Dit maakt de kite extra stijf en duurzaam. Men durft zelfs te claimen dat de Airush Union 2018 twee keer langer mee gaat dan andere conventionele kites van dit moment. Dat is nogal een claim nietwaar? Dat maakt de prijs van de Airush Union 2018 al helemaal extra aantrekkelijk dan.

Airhush Union 2018 kiteloop

Maar, je hebt niks aan een duurzame, sterke en zelfs mooi kite als hij voor geen meter vaart. Gelukkig kunnen we ook melden dat de Airush Union 2018 een geweldige kite is. De kite is zéér explosief en biedt de kiter geweldige hangtime. Dit maakt de kite ook ideaal geschikt voor ouderwetste old skool freestyle trucjes. Als je je bestaande kite zat bent en je wil echt een keer wat anders. En daarnaast ben je op zoek naar wat spanning. Kiteloops, big airs, uithaken. Dan kan je zeer verrassend voor de dag komen met de Airush Union 2018. Geen Cabrinha of North, maar een Airush kite waarmee je goedkoper uit bent, langer mee doet en de rest wegfreestyled op het water.

Voor de kitesurfers onder ons die van uithaken houden; de Airush Union 2018 is voorzien van een vernieuwde wingtip waardoor je bij het uithaken geen last heb van die irritante stall. Goed gedaan Airush. De Airush Union 2018 raden wij dus zeker aan. Heb je verder toch nog vragen of tips nodig? Laat het ons dan gerust weten en we helpen je graag verder.

Airhush Union 2018 kite

 

Airush Union 2018 specificaties

Bijgaand de specificaties van de Airush Union 2018 zoals deze zijn meegegeven vanuit Airush:

 

  • Big Air, Hang Time & Horizontale pull in loops
  • Allround freestyle kite
  • Unhooked performance
  • Enorm duurzaam
  • Dyneema Load Frame
  • Technoforce D2
  • Integrated Dyneema
  • Gaat tot wel twee keer zo lang mee

Airush Union 2018 video

 

Maat

5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 16

Kleur

Rood, Blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airush Union 2018” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top