Cabrinha FX 2018

Op voorraad

1,249.001,699.00

Filter wissen

Bar

Aantal

Cabrinha FX 2018

De Cabrinha FX 2018 heeft inmiddels vele trouwe Ozone en Slingshot Kitesurfers al weten te overtuigen om over te stappen. De missie van Cabrinha is in dit opzicht dan ook zeker geslaagd. De Cabrinha FX is namelijk in 2015 gelanceerd met juist als doel te concurreren met de Slingshot RPM en de Ozone C4 en GTS3.

De Cabrinha FX heeft zich in drie jaar dan ook opgewerkt naar een topkite van wereldklasse. De Cabrinha FX 2018 is ook de “huiskite” van de bekende Nick Jacobsen die er bekend om staat om van alles af te springen waar je normaal als kitesurfer niet vanaf hoort te springen. Maar, waarom zou je nu eigenlijk een Cabrinha FX 2018 kopen? De Cabrinha FX 2018 is sensationeel ingehaakt en uitgehaakt. De bardruk is lager dan je bijvoorbeeld gewend bent bij bijvoorbeeld de RPM, maar net als de RPM, vangt de Cabrinha FX 2018 je netjes op na een kiteloop. Zoals je bij een kite van deze orde mag verwachten, is de Cabrinha FX 2018 reactief en snel, input is output. Zo zien wij graag ook een kite waarmee we lekker willen loopen. De kite is verder goed te houden en te depoweren met veel wind. Met lage windomstandigheden doet de RPM het echter net iets beter. Dat is dus wel iets om rekening mee te houden.

Verder is de Cabrinha FX zeer geliefd om zijn explosiviteit en pop. Je kan de Cabrinha FX dan ook samenvatten als een freestyle machine die verrassend explosief en speels is, maar tegelijkertijd vergevingsgezind. Dit lijkt bijna de beschrijving van de ideale levenspartner nietwaar?

 

Cabrinha FX 2018 windbereik en eigenschappen

Hieronder tref je een tweetal tabellen aan die het windbereik van de Cabrinha FX 2018 weergeven en hoe goed de FX bij de verschillende vaarvormen past.

North FX 2018 windbereik

North FX 2018 eigenschappen

 

Cabrinha FX 2018 specificaties

Enkele eigenschappen van de Cabrinha FX zoals deze zijn opgesteld door Cabrinha zelf:

  • New ontwerp voor 2018
  • Nieuw High Tenacity Dacron voor arc stabiliteit
  • Explosieve pop en heerlijke hangtime
  • Slack line voor hp’s
  • Dikke horizontale trekkracht in loops
  • Smooth stuurgedrag
  • Meer drive dan een traditionele C-kite
  • Goede upwind performance
  • Voorspelbaar karakter

 

 

Cabrinha FX 2018 video

 

Maat

5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cabrinha FX 2018” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top