F-One WTF!? 2018

Op voorraad

1,129.001,649.00

Filter wissen

Bar

Aantal

F-One WTF!? 2018

De F-One maakt van hun nieuwe C-kite een echte publiciteitsstunt. Het begint al bij de de unieke en originele naam: De F-One WTF!? 2018. De afkorting WTF staat niet waarvoor je denkt dat het staat. Dat is dan ook de leuke mindf*ck van F-One. De F-one WTF!? 2018 staat eigenlijk voor F-One Win The Freestyle!? 2018. De F-One WTF!? 2018 is de eerste freestyle kite van F-One en samen met de originele naam krijgt het dan ook meteen de nodige aandacht. Maar, de hamvraag is natuurlijk of de F-One WTF!? 2018 ook een goede kite is…

De ambitie zat er in ieder geval goed in voor de WTF!? (elke keer moeten we nadenken; uitroepteken eerst en dan de vraagteken, niet andersom). De F-One kite ontwerper Robert Graham wou namelijk geen “consumenten C-kite” neerzetten waarmee iedereen kon spelen. Zijn doel was om een C-kite neer te zetten die meteen op het hoogste competitieniveau mee kan. Alleen geschikt voor de top kitesurfers en niet minder. Dat is een flinke ambitie.

F-One WTF 2018

Om de bovenstaande ambitie vorm te geven is er gekozen voor 5-struts voor de F-One WTF!? 2018. Dit maak de kite op de cruciale momenten bijzonder stabiel. Ook is er gekozen voor een 5-lijns-setup zodat je nog betere controle hebt. En zoals de meesten weten is het relaunchen met een 5-lijns-kite helemaal easy.

De F-One WTF!? 2018 is verder van licht en stijf materiaal vervaardigd. Dit zorgt voor goede pop en dat de kite goed presteert in harde wind. Wat de F-One WTF!? 2018 verder uniek maakt is dat je gemakkelijk de pop van de kite kan tunen. Door het aanpassen van je voorste lijnen kan je de hoeveelheid pop, kracht en slak met gemak aanpassen. Dit maakt de kite uitstekend geschikt voor de competitie. De bar feedback van de F-One WTF!? 2018 is verder bijzonder prettig waardoor je heel precies kan varen en precies weet wat de F-One WTF!? 2018 doet.

 

 F-One WTF!? 2018 Video

De volgende video geeft een korte impressie van de F-One WTF!? 2018 kite

Maat

5, 6, 7, 8, 9, 11, 13, 15

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “F-One WTF!? 2018” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top