Naish Fly 2018

Op voorraad

1,899.00

Filter wissen

Bar

Aantal

Naish Fly 2018

De Naish Fly 2018 zorgt ervoor dat jij altijd kan kitesufen. De kitesurfers anno 2018 willen met de weinig-wind-dagen niet meer eindeloos naar buiten kijken of die takken van de bomen nu bewegen of niet. Weer of geen weer, wind of geen wind (nou een beetje wind moet er wel zijn), met de Naish Fly 2018 kan je in de extreme windarme dagen toch het water op en iedereen jaloers maken.

Naish Fly 2018

Omdat de Naish Fly 2018 van extreem licht materiaal vervaardigd is, presteert hij extreem goed in lage-wind-omstandigheden en voelt hij daardoor niet zo loch aan als je zou verwachten van een 17m2 kite. De Naish Fly heeft buiten zijn goede power ook toch nog een lekker direct stuurgevoel. Hierdoor heb je niet het idee in de bochten dat je aan een monster trekt. Dit zorgt ervoor dat je met weinig wind heerlijk kan cruisen met de Naish Fly 2018.

Een van de ergernissen van kitesurfers is het relaunchen van de kite in weinig wind. Je kent het wel. Het lijkt alsof je een persoon defibrilleert. De kite komt elke keer een stuk omhoog en valt vervolgens weer dood neer omdat hij te weinig wind pakt. Verschrikkelijk. Zeker als je op een tropische locatie zit waar je de golven op je af ziet komen. Met de Naish Fly 2018 heb je hier gelukkig geen last van. Naish heeft dit jaar een nieuwe innovatie. Namelijk de Anti-Stiction window. Dit zorgt ervoor dat je de kite met zeer weinig wind toch makkelijk kan herstarten en weer lekker verder kan varen.

Naish Fly 2018 kleuren

Als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare kite voor weinig wind. Een kite die toch nog power heeft en snel stuurt, dan is de Naish Fly 2018 de ideale keuze. Heb je nog aanvullende vragen? Laat het ons weten en we helpen je graag verder. Je kan met ons appen, bellen, chatten of mailen.

 

Naish Fly 2018 video

 

Naish Fly 2018 specificaties

Dit zijn de specificaties zoals die opgesteld zijn vanuit Naish:

  • Quad Tex Ripstop Fabric
  • Shark Teeth Trailing Edge
  • High-flow Valve
  • Reduced leading edge taper
  • Lichtgewicht, 2-strut design
  • Dikke low-end power
  • Superior turning and control
  • Easy water relaunch

 

Maat

17

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Naish Fly 2018” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top