Naish Orbit 2017

Op voorraad

649.00

Filter wissen

Bindingen

Aantal

Naish Orbit 2017

De Naish Orbit 2017 is een zeer vriendelijk kiteboard. Doordat de rocker (less is more) van de Orbit is aangepast speciaal voor de weinig-wind-dagen, heb je veel meer oppervlak op het water. Hierdoor kan je met de Naish Orbit 2017 sneller planeren en genereer je dus heel snel veel snelheid. Doordat de oppervlakte van de Naish Orbit 2017 ook wat groter is dan de gemiddelde kiteboard, heb je meer controle en vaart de Orbit comfortabel en stabiel.

De Naish Orbit 2017 is verder voorzien van twee concaven. Dit zie je vaker terug bij high end kiteboards en resulteert in meer stijfheid in het miden van het board. Samen met de geleiding van het water, ontstaat hierdoor meer pop. Ook zijn je landingen na een jump smoother, omdat de dubbele concaven makkelijker het water breken. Dit is vooral een groot voordeel als je unhooked vaart

The double concave is usually found on higher end freestyle or wake style boards. This adds stiffness to the centre of the board but also allows water to be channeled through the tips creating more pop. The double concave helps to cushion hard landings as it breaks the water easily, making it great for the rider looking to unhook.

Al met al is de Naish Orbit 2017 is een mooi kiteboard waar de gevorderde kitesurfer, maar ook de beginnende kitesurfer blij van wordt. De Orbit is stabiel, planeert snel en levert goede flex en pop om je trucs uit te voeren. Mocht je nog vragen hebben over de Naish Orbit 2017, dan helpen wij je natuurlijk graag verder. Je kan de gehele dag en week met ons chatten, mailen, appen of bellen. We horen graag wat jouw verhaal is. Op basis van jouw verhaal en wensen komen we altijd tot een goed en objectief advies waar jij wat aan hebt.

 

Naish Orbit 2017 video

Deze video geeft een goede impressie van de Naish Orbit 2017 kite

Maat

152 x 45, 162 x 46

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Naish Orbit 2017” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top