Naish Trip 2017

Op voorraad

989.001,159.00

Filter wissen

Bar

Aantal

Naish Trip 2017

De Naish Trip 2017 is een leuke en bijzondere kite. Wat de Naish Trip zo bijzonder maakt, is dat de kite geen struts heeft. We horen je al denken:

Wat heb je nu aan een kite zonder struts?

Het maakt om te beginnen de kite superlicht en wendbaar. Dit geeft de Naish Trip 2017 een enorm speels gevoel. De kite geef je een beetje het gevoel wat je hebt wat je had met je eerste vlieger. Hij is heerlijk wendbaar wat je veel plezier geeft tijdens je kitesurfsessies. Doordat de Naish Trip zeer licht is, is het een echte light wind monster. Met weinig wind kan je al kitesurfen en genereert de Naish Trip 2017 al verrassend veel power. De Trip gedraagt zich verder compleet als een kite met struts. De Naish Trip 2017 is verder buitengewoon stabiel.

Naish Trip 2017 kite

Het kleine formaat van de kite, de goede all-round-performance, de zeer goede low-end-eigenschappen en het speelse karakter, maken de Naish Trip 2017 toegankelijk voor een breed publiek van kitesurfers. De kite is zó stabiel, heeft een goede bardruk en geeft directe feedback af, dat de Naish Trip ook echt perfect is voor beginnende kitesurfers om snel progressie te boeken.

Naish Trip 2017

Wij denken dat de speelse en beginnende tot gemiddelde kitesurfer echt heel veel plezier gaat beleven van deze originele kite. Indien je nog vragen hebt over de Naish Trip 2017, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder met het maken van de beste kitekeuze. Je kan met ons chatten, mailen, appen of bellen, alles is mogelijk!

 

Naish Trip 2017 eigenschappen

Dit zijn de eigenschappen van de Naish Trip 2017 zoals deze zijn meegegeven vanuit Naish:

  • Stevige wingtips
  • High-flow valves
  • Canopy stabilizer
  • Geen struts
  • Wind range van een groter formaat kite
  • Precisie bochtenwerk
  • Direct bargevoel
  • Zeer klein in te pakken

 

Naish Trip 2017 video

De volgende video van Naish geeft je een korte impressie van de Naish Trip 2017 kite

Maat

8, 10, 12

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Naish Trip 2017” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top