North Neo 2018

Op voorraad

949.001,599.00

Filter wissen

Bar

Aantal

North Neo 2018 kopen

Je wil een North 2018 kopen en bent ervan overtuigd dat dit JOUW kite is? Wij snappen dat. Wat een machine is de North Neo. Welke waverider wil niet de North 2018 kopen. De kite is stabiel, mooi en nog sneller. Het is de ultieme kitemachine voor de wave kitesurfers onder ons. Het is dan ook niet voor niks dat de leidende kitesurfers in de wereld tour van de de Strapless competitie kiezen voor de North Neo 2018. Een goed voorbeeld van een van deze riders is Airton Cozzolino Lopes. Met trots kunnen wij zeggen dat we onlangs nog samen gevaren hebben met Airton op São Vicente. Daar mochten we niet alleen zijn skills aanschouwen, maar kregen we ook een preview van de prachtige North Neo 2018 kite.

De North Neo 2018 heeft nieuwe Flex Segments zodat de kite meer kan draaien tijdens het sturen. Dit heeft geleid tot een nog dynamischere kite met een razendsnel stuurgedrag. Ook is de drift verbeterd om hem lekker met je mee te laten driften zodat jij je 100% kunt focussen op de golf. Natuurlijk is de relaunch en depower van de Neo helemaal top. Ben jij een waveride fanaat? Dan is de Neo echt iets voor jou. Kom je er toch niet uit en wil je professioneel advies op maat en wil je zeker weten of dat de North No 2018 kopen de juiste keuze voor jou is? Schroom dan niet om met ons te appen, chatten of te mailen.

 

North Neo 2018 versus de North Neo 2017

North is naar onze mening een van de kitefabrikanten die vandaag de dag het meeste innoveert. De keerzijde van de vele en grote innovaties, is dat het elk jaar steeds zwaarder wordt om de kite van het voorgaande jaar te overtreffen. De North Neo is immers al jaren een topkite en wat zou je dan in hemelsnaam nog willen of kunnen veranderen aan de North Neo 2017?

North heeft zich voor de North 2018 dan ook ten doel gesteld om een tweetal zaken te verbeteren: de handling en de responsiviteit van de tijd. Als je je in de hoogte golven beweegt, zijn dynamiek, betrouwbaarheid en handling van cruciaal belang om veilig en comfortabel je door te golven te manouvreren. De ontwerpers van North werden met de North Neo 2018 dan ook flink voor het blok gezet en werden echt gedwongen om compleet out-of-the-box te denken. En we mogen zeggen dat het gelukt is. De kitesurfers die de North Neo 2018 kopen, worden verblijd met zogenaamde “Flex Segments”. Dit houdt samengevat in dat bij het draaien de leading edge van de kite meer draait, zodat de kite nog sneller draait. Dit samen met de superieure drift van de North Neo 2018, maakt de kite wellicht de beste wavekite van dit moment.

 

North Neo 2018, is die voor mij geschikt?

Maar, freeriders, beginners, maak de fout niet om te denken dat deze kite alléén voor waveriders is. Dit is een superieure en stabiele kite waardoor de kite voor iedereen geschikt is. Als beginner zal je ontzettend snel progressie boeken en vele jaren plezier hebben van de North Neo 2018. Wil jij dus de North Neo 2018 kopen, maak je dan niet druk. Je maakt je immers ook niet druk als je een Ferrari zou kopen.  Bijgaand een tabel die alle eigenschappen goed laat zien:

North Neo 2018 eigenschappen

 

North Neo 2018 winbereik

In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de maten van de North Neo 2018 en het windbereik gezien vanuit North

North Neo 2018 windbereik

North Neo 2018, video

 

Maat

3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Kleur

Groen, Grijs/blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “North Neo 2018” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top