North Vegas 2018

Op voorraad

1,249.001,789.00

Filter wissen

Bar

Aantal

North Vegas 2018

De North Vegas 2018 is een icoon binnen de kitewereld. De North Vegas 2018 is vandaag de dag ook echt weer het gevechtsschip, de eindbaas, het summum etc. etc. voor de die hard freestylers onder ons. Aan de North Vegas zitten ook vele grote namen verbonden. Denk hierbij aan Aaron Hadlow, Lewis Crathern en Lasse Walker. De North Vegas 2018 is werkelijk waar een prachtige kite waar je gemakkelijk verliefd op wordt.

Het gevoel wat de North Vegas 2018 je geeft als je dat moment nadert, edged, afzet…en popt….die pop en explosiviteit…ongelooflijk. En daar komt hij, de kiteloop….en hoe de North Vegas 2018 dan reageert en je opvangt. Fe-no-me-naal. Wat een prachtige kite. De loop is hoog, hard en goed. De kite is zo powerful, smeekt je om meer, maar tegelijk geeft de North Vegas 2018 je zoveel vertrouwen af en voel je de volledige controle. Dit is een kite geschikt voor kitesurfers die constant die neiging hebben om hun grenzen te verleggen. De North Vegas 2018 moet ook helemaal niet verkocht worden met een goed praatje. Je moet de kite kennen, weten wat je wil en ervoor gaan. Check de video’s en de specificaties en bepaal of jij de North Vegas 2018 aan kan. Heb je verder vragen of aanvullend advies nodig. Schroom dan niet om met ons te bellen, appen, chatten of mailen. We helpen je graag verder. Op basis van jouw wensen, ervaring en verhaal komen we altijd tot een goede keuze samen.

 

North Vegas 2018 of de North Dice 2018

Een vraag die regelmatig voorbij komt en geheel op smaak en persoonlijke wensen aankomt. De Dice is een kite met een wat breder karakter waarbij je ook “relaxed” kan varen. De Vegas is echt een machine die constant vraagt om hard werken. Een sessie met veel wind met de Vegas zal je veel meer uitputten dan de sessie met een Dice. Het kiezen voor de Vegas is zeer specifiek.

North Vegas 2018 eigenschappen en windbereik

In de onderstaande tabellen vinden je een mooi overzicht van de windbereik van de North Vegas en zijn eigenschappen.

North Vegas 2018 eigenschappen

North Vegas 2018 windbereik

 

North Vegas 2018 video

 

Maat

6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Kleur

Groen, Grijs/Blauw, Roze

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “North Vegas 2018” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top