Slingshot Rally 2018

Op voorraad

1,059.001,569.00

Filter wissen

Bar

Aantal

Slingshot Rally 2018

De Slinghsot Rally is de wavekite van Slingshot. Of je nu lekker wil cruisen door de golven of eventueel zelfs wil foilen. De Delta-C vorm van de Rally zorgt voor meer depower en daardoor een groter windbereik. De Rally heeft ook de goede faam dat hij heerlijk rustig in het windvenster blijft hangen. Hierdoor is Slingshot Rally 2018 perfect om uit te haken. Hij blijft netjes in het windvenster staan en vertoon geen raar gedrag zoals back stallen. De Rally is eveneens voorzien van het Slingshot one-pump-systeem waarmee je met gemak je kite kan oppompen.

Slingshot Rally 2018 Delta-C vorm

Ook het relaunchen van de Slingshot Rally 2018 is peanuts. Samen met het zeer vergevingsgezinde karakter, is de Rally een zeer vriendelijke kite die perfect geschikt is voor beginners. Je zal als beginnende kitesurfer met de Slingshot Rally 2018 zeer snel progressie boeken. De Rally is gewoon echt een fun kite. De (bewegings)vrijheid, het speelse karakter, de stabiliteit maken de Slingshot Rally echt een goede keuze voor je nieuwe 2018 kite. De Rally is net als alle Slingshot kites bombproof and “Surf-tough” zoals Slingshot dat zelf noemt. Dit betekent dat de Rally zoals een goede Slingshot kite betaamd, bijna onbreekbaar is. Dit geeft je als kitesurfer heel veel vertrouwen bij het gebruik van de Slingshot Rally 2018.

Mocht je enthousiast zijn over de Slingshot Rally 2018, maar toch nog vragen hebben. Laat het dan gerust even weten en wij helpen je graag verder. Je kan de gehele week, dag en avond, met ons chatten, appen, mailen of bellen. Op basis van jouw verhaal, ervaring en wensen komen we altijd tot een goed advies die geheel bij jou past.

 

Slingshot Rally 2018 windbereik en eigenschappen

De onderstaande tabel geeft goed de eigenschappen en het windbereik van de Slingshot Rally 2018 weer

Slingshot Rally 2018 windbereik

 

Slingshot Rally 2018 video

De onderstaande video geeft een korte impressie van de nieuwe Slingshot Rally 2018 kite

Maat

5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slingshot Rally 2018” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top