Sale

Slingshot RPM 2017

Op voorraad

899.001,149.00

Filter wissen

Bar

Aantal

Slingshot RPM 2017

De Slingshot RPM 2017 is toch wel het vlaggenschip van Slingshot. Het is niet alleen een van de meest populaire kites op de markt, maar ook echt een winnende kite bekend geworden door Youri Zoon en de Braziliaanse Carlos Mario. Met de RPM 2017 lijkt Slingshot de ideale compromis gevonden te hebben tussen de ultieme freestyle kite en de toegankelijke kite Deze compromis heeft zich vertaald in de open-C vorm van de Slingshot RPM 2017. Dit resulteert in het veelzijdige karakter van de RPM waardoor de kite snel en agressief is, maar aan de andere kant ook zeer stabiel en betrouwbaar. De betrouwbaarheid en stabiliteit vertaald zich dan ook meteen naar het gedrag van de RPM als je hem uithaakt. De kite blijft ongelooflijk stabiel en levert letterlijk en figuurlijk ongeëvenaarde prestaties uitgehaakt.

Slinshot RPM 2017

Het is bijna ondenkbaar dat je 1 kite kan maken die voor iedereen toegankelijk is, maar wel radicale prestaties levert als het moet. Het kan echt met de RPM. Gelukkig heeft de Slingshot RPM 2017 een track record achter zich dat mensen weten dat dit geen marketing praat is. De kite popt hard, heeft een goede hangtime en doet wat het moet doen. En toch is de kite voor iedereen geschikt. Wie zou de kite dan ook moeten kopen? Iedereen? Dat is een goede vraag. Want als iedereen de RPM zou moeten kopen, dan zouden er geen andere kites meer zijn. Dus laten we wat specifieker inhaken op de RPM.

Slingshot RPM 2017 kite

De Slingshot RPM 2017 wordt bijvoorbeeld gezien als een snelle kite. Sommige kiters houden van een wat langzamere kite zoals de Cabrinha Crossbow. Dit kan bijvoorbeeld een reden zijn om de Slingshot RPM niet te kopen. Ook voel je (met minder bardruk ook) toch de power van de RPM. Wij vinden dit heerlijk. Dit zorgt ook voor goede feedback van de RPM. Toch zijn er mensen die het prettig vinden om helemaal geen bardruk te voelen. Kortom, uiteindelijk komt het neer op persoonlijke smaak en vaarstijl (zoals met alle kites). De Slingshot RPM 2017 is een geweldige kite, in de basis voor iedereen geschikt, maar je moet ervan houden.

Mocht je vragen hebben over de Slingshot RPM 2017, dan horen we dat graag. We helpen je graag verder.

 

Slingshot RPM 2017 windbereik

De volgende tabel geeft goed de eigenschappen en het windbereik van de Slingshot RPM 2017 weer

Slingshot RPM 2017 Windbereik

 

Slingshot RPM 2017 video

De onderstaande video geeft een impressie van de Slingshot RPM 2017

Maat

5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slingshot RPM 2017” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top