Slingshot RPM 2018

Op voorraad

979.001,599.00

Filter wissen

Bar

Aantal

Slingshot RPM 2018

De Slingshot RPM 2018 wordt elk moment verwacht. De verwachtingen zijn hoog van deze populaire superkite. Bekend van onze Youri Zoon, heeft de Slingshot RPM de reputatie opgebouwd van de ideale en beste freestyle kite. De Slinghsot RPM 2018 moet dan eigenlijk ook opbotsen tegen het onverwoestbare en onverslaanbare karakter wat deze kite toch echt zelf heeft opgebouwd.

Tot de Slingshot RPM 2018 is de kite vandaag de dag vanwege snel en stabiel. Dit heeft te maken dat Slingshot de ideale middenweg heeft gevonden met de vorm van de kite. Doordat de Slingshot RPM een open-C canopy heeft, is de kite snel, responsief, maar toch stabiel. Sinds de 2015 heeft de RPM de zogenaamde IRS-bridle (Intuitive Response System).Hiermee werd afscheid genomen van de pulleys en is de kite meer naar de C-kant toegeschoven. Dit omdat je nu directer contact hebt en dit merk je direct. Zelfs met de grotere maten RPM kites draait de kite aanzienlijk sneller dan zijn voorgangers. Je kan je dus ook voorstellen dat wij enorm uitkijken naar de nieuwe Slingshot RPM 2018.

Zoals je mag verwachten zal de nieuwe Slingshot RPM dus sowieso weer Slingshot bombproof zijn. Dit betekent dat de kite echt praktisch onverwoestbaar is. Verder mogen we verwachten dat de nieuwe RPM 2018 uitgerust is met de IRS-bridle. Dus samengevat: De RPM is tot nu toe onverwoestbaar, responsief, agressief als het moet en stabiel. Wat kan Slingshot eigenlijk nog doen aan de nieuwe Slingshot RPM 2018? Zou het daarom zo lang duren voordat ze met de RPM 2018 komen?

Wij wachten in ieder geval met smart. Natuurlijk zijn we ook benieuwd hoe de kite eruit ziet. De afbeelding hier is dan ook een illustratie van de 2017 RPM. Via onze site kan je de RPM alvast preorderen. Mocht je eventuele vragen hebben of advies nodig hebben, dan helpen we je graag verder. Je kan de gehele week, bijna dag en nacht met ons chatten, appen, mailen en bellen. We horen graag wat jouw verhaal is.

 

Maat

5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slingshot RPM 2018” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top