Slingshot Wave SST 2017

Op voorraad

949.00

Filter wissen

Bar

Aantal

Slingshot Wave SST 2017

De Slingshot Wave SST 2017 is de opvolger van de zéér succesvolle Slingshot Wave SST 2016. Toen de Wave SST in 2016 door Slingshot werd gelanceerd, werd deze kite met veel bravo ontvangen door de wavesurfende kitesurfgemeenschap. De positieve feedback van de community was enorm. Zo drift de Wave SST geweldig down wind en heeft hij een heerlijke respons. Het draaien van de Slingshot Wave SST 2017 ook nu weer, voelt fenomenaal lekker. Dit komt omdat de Slingshot Wave SST 2017 ook voorzien is van de nieuwe IRS (The Intuitive Response System) bridle. De oude pulleys zijn weggehaald waardoor de kite nog sneller reageert en draait. Vooral bij de grotere maten maakt dit de kite verrrassend responsief.

Slingshot Wave SST 2017 kite

Verder is de Slingshot Wave SST 2017 zoals alle andere kites uit de Slingshot familie bomb proof. Dit betekent dat de kite bizar veel kan hebben. De Slingshot Wave SST 2017 is moeilijk kapot te krijgen. Samen met het heerlijke vlieggedrag van de kite, maakt dit de Slingshot Wave SST 2017 een zéér betrouwbare kite. Wat een leuk en saillant detail is, is dat veel foilers zich aangetrokken voelen tot de Slingshot Wave SST 2017. Dit vanwege de bewegingsvrijheid en de heerlijke rotatiesnelheid van de kite. Dus foilers, dit zou wel eens een leuke kite voor je kunnen zijn.

Slingshot Wave SST 2017

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Slingshot Wave SST 2017 en wil je wat meer informatie of uitleg? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn ook altijd nieuwsgierig naar je eigen ervaringen, verhaal en wensen. Je kan met ons praten via de chat, app, mail of telefoon. Wat jij het meest fijn vindt.

 

Slingshot Wave SST 2017 eigenschappen

Dit zijn de eigenschappen van de Slingshot Wave SST 2017 zoals die meegegeven zijn vanuit Slingshot zelf:

  • Volledig getuned voor de beste surf- en foiling ervaring
  • Geweldige drift
  • Zeer snelle turns
  • Direct gevoel met een instant respons. Directe feedback van de kite door de IRS bridles
  • Bomber Slingshot Surf Tough canopy waardoor de kite bomb proof is

Slingshot Wave SST 2017 video

 

 

Slingshot Wave SST 2017 eigenschappen en windbereik

In de onderstaande tabellen vind je uitgebreid het windbereik en de eigenschappen terug van Slingshot Wave SST. Binnen de rechtertabel kan je goed terug zien hoe goed de Wave SST bij een specifieke stijl past.

Slingshot Wave SST 2017 windbereik en eigenschappen

 

 

 

Maat

9

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slingshot Wave SST 2017” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top